Informatie omlegging A9 Badhoevedorp
Foto´s & Ontwerptekeningen


Januari 2012


klik hier om deze afbeelding uit te printen in de PDF versie kunt u ook tot in detail inzomen.
(Bron bovenstaande afbeelding is de website van RWS)

Bijeenkomst 8 december 2010

Tijdens deze bijeenkomst, in het Dorpshuis werden onder andere onderstaande foto´s door/ van RWS getoond, een aantal stonden ook in het Witteweekblad Het betreffen dus bewerkte foto´s om u een indruk te geven van hoe het allemaal kan worden.

Knooppunt Badhoevedorp
Ga met u muis over de foto voor een ander gezichtspunt

U ziet hierboven de verandering van het huidige klaverblad een gunstige ontwikkeling is dat de rechterboven boog ik komen te vervallen, vandaar de zandvlakte. Tevens ziet u dat de grote fly over vlak voor het huidige Sony city langs komt en dus wel erg dicht naar het dorp komt en niet te vergeten op hoogte de huidige Schipholweg kruist, waardeze al steigt naar het viaduct over de A4 en Schiphol lijnen.

Viaduct Oude Sloterweg
Ga met u muis over de foto om in te zomen.

De huizen rechts van de weg geven u een beeld van de lokatie op de Sloterweg, om maar aan 1 kant van de Sloterweg grond en woningen te hoeven aankopen is de weg/viaduct in een slinger naar links gelegd. Dit is ter hoogte van het huidige pand van Transport & Verhuisbedrijf Cors de Jong

Hierboven ziet u het knoppunt en tevens op en afritten van de A9 naar en van Badheovedorp. In het middel loopt van onder naar boven de Schipholweg, deze wordt diagonaal gekruist door de omgelegde A9, deze ligt op zgn maaiveld niveau. De doorgetrokken T106 gaat hier over de A9 en Schipholweg heen. Om u een idee te geven ziet u hieronder een bewerkte foto van de tunnelbak in de Schipholweg, onder de A9 opp maaiveld niveau en op de achtergrond de kruizende doorgetrokken T106. Het wat vreemde eindpunt (een haakse bocht) van de T106 rechts maakt aansluiting van een nieuwe weg mogelijk.

Deze foto geeft u een beeld van hoe de kruizing met de Hoofdvaart wordt, u kijkt hier vanaf de Schipholweg richting Lijnden, onder de A9 door.

Uiteraard betreffen dit impressie foto´s en zijn deze gemaakt door of in opdracht van RWS, houd hiermee rekening bij het bekijken van deze foto´s.

 

Viaduct ipv tunnel in Sloterweg

Van Sloterweg anno 2010, naar niveau Schipholweg ?,
zie Off. brieven en Media berichten / Kranten artikelen en oordeelt u zelf

 

Maquette Trace omlegging A9, augustus 2009 :

Om de contouren van de snelwegen te bekijken kunt u onder de foto met u muis over de linken gaan.

Wilt u deze luchtfoto in het groot (790 Kb) downloaden klik dan hier met uw rechtermuis knop en sla hem op,
u kunt hem ook in PDF downloaden, waarbij u zeer ver kunt inzomen, dit bestand is 12,4 Mb, maar van zeer hoge kwaliteit