INFORMATIE BESTEMMINGPLAN NIEUWEMEER & GOLFTERREIN


Update 04 april 2006

Geachte bezoekers en/of bewoners van NieuweMeer,

23 Januari 2006 is de informatieavond geweest om bewoners en geintreseerde te informeren over de stand van zaken aangaande het bestemmingplan en het Golfterrein.

Velen van u hadden aan de uitnodiging gehoor gegeven, wat maar weer onderschrijft dat wij allemaal zeer begaan zijn met het wel en wee binnen NieuweMeer.

Via deze pagina zullen wij proberen u te blijven informeren over de stand van zaken.

Hierbij treft u het verslag van de informatie-avond van 23 januari 2006, als ook de presentatie (in kleur) van deze avond. U kunt deze online bekijken en/of opslaan op u pc om deze uit te printen en/of in een later stadium door te nemen.

Als u het bestemmingplan eens op u gemak wilt doornemen en/of de plankaart bekijken, dan kunt u deze hieronder downloaden. Het betreft het plan zoals 6 jan. ter inzage is gelegd.

Beide documenten zijn van een zgn PDF formaat, hiervoor heeft u Acrobat Reader nodig, mocht u na het aanklikken van een van onderstaande linken deze melding krijgen dan kunt u Acrobat Reader gratis downloaden vanaf de Adobe site.

Bestemmingplan downloaden PDF bestand
Dit bestand is 3,5 Mb het downloaden kost enige tijd afhankelijk van de snelheid van uw internet verbinding.

Plankaart (tekening) downloaden PDF bestand
Dit bestand is 1,4 Mb, als het bestand is geopend kunt u in zoomen op de tekening.

U kunt beide bestanden op uw computer opslaan om deze later nogmaals te bekijken zonder dat u ze dan weer moet downloaden, tevens kunt u voor u noodzakelijke pagina's uitprinten.

Heeft u vragen en/of opmerkingen dan kunt u die mailen aan de VROM Commissie van de Buurtvereniging, of schriftelijk indienen bij de gemeente.
LET OP u kunt GEEN zienswijze en/of bezwaar indienen op dit E.mail adres.

 

De VROM Commissie
Buurtvereniging Nieuwe Meer

Voor het openen van een PDF bestand bestand, is een Plug-in "Acrobat Reader" noodzakelijk,
deze kunt u GRATIS downloaden via :

 

naar boven