Indien u de afbeelding niet ziet klik dan hier met u rechtermuisknop

VROM NIEUWSBRIEF - 2 - 01/2010

Geachte buurtbewoners,

Aangezien u eerder aan de buurtvereniging heeft laten blijken belang te hechten aan een veilige Nieuwemeerdijk maken wij gebruik van de mogelijkheid u het volgende onder de aandacht te brengen.

Vele van u hebben ons laten weten dat de Herinrichting 30 km/h zone en de daaraan gekoppelde chicanes ook de gemoederen binnen Nieuwemeer sterk bezig houden.
Wij hebben bij de Gemeente dan ook regelmatig aangedrongen de evaluatie z.s.m. uit te voeren.

Zoals toegezegd zal de Gemeente een evaluatie van het Ringdijkbeleid uitvoeren en de daaruit voortkomende opmerkingen zal mede het beleid per dijkvak voor de toekomst bepalen.

Alle woningen, aan de ringdijk, hebben afgelopen week een brief ontvangen met een uitgebreid enquête formulier. De sluitingsdatum is 23 januari 2010

Wij attenderen u op de mogelijkheid om meerdere formulieren in te vullen zodat iedere bewoner / weggebruiker de kans heeft zijn/haar mening te geven.
Uit overleg met de initiatief nemers is ons beloofd dat de meningen zeer serieus worden behandeld met als mogelijk gevolg dat de verkeerssituatie werkelijk kan wijzigen.
Het is daarom zo belangrijk dat er voldoende reacties binnenkomen, daarom verzoeken wij u vriendelijk de enquête daadwerkelijk in te vullen. Uiteraard kunt u ook buren helpen herinneren aan het belang van deze enquête.

Klik hier en ga direct naar de enquête, het invullen kost ongeveer 15 minuten.

Mocht u eerst nog, wat meer informatie over de huidige inrichting en de maatregelen willen nalezen, dan kunt u dit uiteraard op onze website doen. Hier krijgt u ook een beeld van de aan ons gemelde zaken, en de doorlopen stappen, mogelijk kunt u deze laten meewegen tijdens het invullen van de enquête.

Klik hier, als u meer informatie wilt nalezen over de huidige situatie.

Op deze pagina treft u ook de mogelijkheid om een extra enquête formulier uit te printen.

Uiteraard zullen wij u informeren over de resultaten van deze Gemeentelijke enquête.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking

VROM Commissie Buurtvereniging Nieuwemeer
http://www.nieuwemeer.info


Deze nieuwsbrief is afkomstig van de VROM Commissie van de Buurtvereniging Nieuwe Meer.
Vragen, opmerkingen en/of reaktie over deze nieuwsbrief kunt u mailen naar vrom@nieuwemeer.info
Om u af te melden van deze nieuwsbrief kunt u een email sturen vanaf het emailadres waarop u bent ingeschreven naar vrom@nieuwemeer.info met als onderwerp "Afmelding nieuwsbrief".

(c) http://www.nieuwemeer.info 2010