FIETS- & VOETVEERPONTJE NIEUWEMEERDIJK < > AMSTERDAMSEBOS


05 april 2024

Start 14e vaarseizoen Veerpont Ome Piet

Als alles goed gaat, vooral het weer, starten wij 13 april 2024 met ons 14 e Vaarseizoen. Na weer een lange Winterslaap hebben de Vrijwilligers van Veerpontje Ome Piet er weer zin in.

Gelukkig heeft geen van de Sponsoren te kennen gegeven te willen stoppen en heeft Trustwatersport onze motor weer helemaal na gekeken. Door zijn verhuizing naar Oude Meer, kunnen wij nog sneller over ondersteuning beschikken mocht dit onverhoopt nodig zijn.

In overleg gaan wij dit jaar ook nog experimenteren met een 4 blad schroef een zgn werkschroef, dit om het afremmen te kunnen optimaliseren, wel zo veilig lijkt ons.

Met de beloofde continu beschikbaarheid van de Pontonbrug,( als alternatief voor de Oude Haagsebrug), , blijft ook komend seizoen voor voetgangers en fietsers een rondje Nieuwe Meer goed mogelijk en een erg leuk.

Via het inmiddels alom bekende A9OM!pad en de Koekoekslaan, kunnen alle inwoners vanuit Badhoevedorp e.o. via de Pont makkelijk naar het Amsterdamse Bos, die ook dit jaar weer een volle agenda hebben voor wat betreft de activiteiten voor jong en oud, kijk maar op hun website http://amsterdamsebos.nl, maar ook een lekkere Pannenkoek is makkelijk bereikbaar.

Uiteraard blijft u ook welkom voor een praatje, een sterk verhaal of nieuws. De bereikbaarheid van het Amsterdamse Bos via de Schiphol Draaibrug blijft ook dit seizoen erg rommelig, een extra reden om met de Pont te gaan.

03 april 2024 Naar aanleiding van bovenstaand bericht, is ewr ook een aankondiging in HC Nieuws verschenen. klik hier

Tot slot, Mocht u de Gele Keet en Vlaggen zien staan, doe dan met de auto rustig aan, alvast bedank en HOPELIJK TOT ZIENS

Martin & Erik en de Vrijwilligers
Veerpontje Ome Piet