RONDGANG ZANDPUT / GOLFTERREIN NIEUWEMEER

 

Terug naar de Algemene informatie pagina

Op 15 april 2009 , was de opkomst zeer groot voor de Rondgang over het toekomstig Golfterrein. Voor deze rondgang waren Ian Ouwerkerk, van BurgGolf samen met de uitvoerder John Aalderink en namens de Gemeente waren Peter de Graaf, Gebiedmanager, Corrie Verbeek Planoloog en Rene van Damme Bodemspecialist aanwezig.

Met een groep van ongeveer 60 belangstellende hebben we een Rondgang door het terrein gemaakt, waarbij vele vragen werden gesteld en beantwoord en verschillende opmerking werden gemaakt. Voor alle partijen dus een leerzame Rondgang.

Klik op de foto voor een vergroting
Bekijk de grote afbeelding
Vanaf de kant van de Tennisbaan, startte de Rondgang
Bekijk de grote afbeelding

 

De jaren Oude Wilg blijft gelukking behouden, deze wordt opgenomen in baan 3.

   

Hier geeft Johan een uitleg over de paaltjes in die overal in het terrein staan.

Aan de hand van de tekening geeft Ian hier een antwoord op een van de vele vragen.

   

Op het kleine paaltje staat 5 - T de 5 staat voor Baan 5 en de T staat voor "T", een afslag punt voor baan 5, er kunnen meerdere T's per baan zijn.

Op dit paaltje staat 502 -3,50, 502 staat voor Baan 5 paaltje 02 en de -3,50 staat voor het huidige niveau -3,50 NAP, aan de hand van het nummer kan op de tekening de beoogde hoogte worden teruggevonden.

De tekening waarop de verschillende paaltjes zijn terug te vinden hopen wij hier op korte termijn beschikbaar te krijgen.

   

Jonge ondernemers uit de buurt stonden strategisch op gesteld, bij hun boomhut en zorgde voor een drankje tijdens de Rondgang

   

Vanaf een van de heuvels konden we mooi het terrein overkijken en werden er verschillende vragen beantwoord en links onder een toelichting op het verloop van baan 3 links en rechts langs de Oude Wilg. Rechts onder het deel langs de Koekoekslaan richting de ingang van het terrein aan de Oude Haagseweg, dit geeft een goed beeld van hoe het terrein ongeveer wordt, dit is in het verleden al gedeeltelijk aangelegd, zoals bedoeld.

Na de Rondgang hebben wij bij de gemeente het verzoek neergelegd om een overleg met de verantwoordelijke partij voor de ECO zone te krijgen, dit omdat hierover nog wel een aantal vragen boven kwamen. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte.

Afsluitend werd er onder het genot van een drankje na gepraat in Rehoboth en werden er nog verschillende vragen beantwoord aan de hand van de tekeningen, die daar aan de wand hingen en op tafel lag.

Terug naar de Algemene informatie pagina