INTERESSANTE - SITE LINKS

 

Voor Vliegtuiglawaai en veranderende / vreemde aanvliegroute.
TIP
Meldpunt voor vlieg Herrie en of overlast
Deze pagina is een betere opvolger van de site BAS, dit was een pagina beheer onder verantwoordelijkheid van Schiphol, zeg maar de slager die zijn eigen vlees keurt. Vliegherrie is en wordt door bewoners beheerd.
TIP
Info over impact Schiphol
Op deze website vindt u allerlei informatie over regel-en wetgeving voor Schiphol en hoe zij hiermee omgaan.
Advies meld u aan voor de Nieuwsbrief en verbaas u.

 

  Inhoud van de Site Opmerkingen/Bijzonderheden
Overzicht Openingstijden
- Noord Holland -
Op deze site staan openingstijden van diverse winkels / bedrijven en openbare gelegenheden etc.
Nieuwe Meer volgens Wikipedia Een Wiki pedia info pagina over Buurtschap Nieuwe Meer, hier kunt u zelf ook informatie (laten) toevoegen.
Informatie Buurtschap Nieuwe Meer / Badhoevedorp Hier vind u heelveel cijfers over Buurtschap Nieuwe Meer en kunt u deze ook terugvinden voor bijvoorbeeld Badhoevedorp, sommige dingen zijn leuk om te weten of handig voor een onderzoek.
Vacatures in Badhoevedorp e.o. Via deze site vindt u vacatures in de buurt en kunt u via een door u zelf op te geven selectie spec. zoeken.

Links naar hun Internet Sites Op deze pagina vindt u verschillende links naar de site van de Basischolen in Badhoevedorp
Jongeren Informatie Punt
Haarlemmermeer

Op deze site kunt oa het volgende vinden :
    -  
Allerlei informatie voor en over jongeren
    -  Info over XTC, paddo´s, drank en het gebruik hiervan etc.
    -  Uitgaan en evenementen

Speeltuin- en Buurtvereniging Badhoevedorp

Op deze site vindt u foto´s van en informatie over activiteiten in en om de Speeltuin in Badhoevedorp en de daaraan verbonden buurtvereniging.

Stichting TanteLenie Deze stichting verzorgt verwenvakanties voor gezinnen met een gehandicapt of langdurig ziek kind. De oorsprong van deze stichting, (opgericht op 19 augustus 2002,  ze organiseren pas sinds augustus 2005 verwenvakanties) ligt in Noord Brabant, maar gezinnen uit heel Nederland kunnen in aanmerking komen voor zo'n vakantie.
Bibliotheek (C punt)

Op deze site kunt oa het volgende vinden :
    -  
Zoeken in de catalogus van de bibliotheek
    -  
Reserveren / Verlengen van materialen
    -  
Nieuws / Algemene Bibliotheekinformatie

Bijsluiterwoordenboek.nl
Op deze site kunt u moeilijke of onduidelijke woorden terug zoeken zoals in bijsluiters gebruikt worden.
Site van Kombij Sport Allerlei informatie over de activiteiten van Kombij Sport;
Atletiek-Gymnastiek-Tafeltennis-Volleybal
Dit is de site van de scouting "Leeghwatergroep". Hier vind je allerlei informatie over scouting / watersport liefhebbers van 4 t/m 20 + jaar. Hun thuis-haven is aan de Nieuwemeerdijk.
Links naar diversen Buurtgemeente & Plaats sites U vind hier een uitgebreid overzicht met links naar sites van en over buurtgemeente en plaatsen van Nieuwe Meer in en om de Haarlemmermeer, aangevuld met een korte omschrijving.
Uitgebreide site over dit vliegtuig- themapark (voorheen Aviodome) U vindt hier o.a. info over wat er allemaal te beleven is en de ontwikkelingen met "de Connie"
Geluidsmeetpunten in de regio Hier vindt u een informatieve site met meetpunt informatie over geluid en geluidshinder van vliegtuigen in de regio.
Geluidsisolatie regelgeving Uitgebreide informatie en veel gestelde vragen over de geluidsisolatieprojecten (zeer uitgebreid)
Milieu Effect Raportage Hier kunt u allerlei informatie terugvinden over ontwikkelingen en de gevolgen voor het milieu hiervan.
Energie bedrijf NUON Op deze site kunt u veel informatie over energieverbuik en bijvoorbeeld u jaarafrekening en termijn bedragen terugvinden
EnergieAanbieding.nl Een leuke site met allerlei mooie aanbiedingen van verschiullende energie maatschappijen, het bekijken waard

Info over "de Pramenrace"

Op deze site kunt allerlei informatie terug vinden over de Pramenrrace in Aalsmeer. Dit betreft een jaarlijks terugkerend feest tijdens de feestweek in Aalsmeer. Het is een wedstrijd/show vaart met "Pramen" en "Bokken" voort bewogen met "Penta" motoren.
Zie voor meer info deze site.