INTERESSANTE - SITE LINKS

 

Voor Vliegtuiglawaai en veranderende / vreemde aanvliegroute.
tel. 020 - 6015555
Bewoners
Aanspreekpunt
Schiphol
In navolging van de CROS info site kunt u hier ook terecht voor info over schiphol
Commissie Regionaal Overleg luchthaven Schiphol Deze link gaat naar een informatie pagina over CROS.
Het betreft een informatie site en klachtenbureau.
Vereniging Gezamelijke Platforms Op de site van de VGP. Dit is een koepelorganisatie voor bewonersvertegenwoordigingen die zich willen inzetten voor het begrenzen van de groei van de luchthaven Schiphol in het dichtstbevolkte deel van Nederland en het terugdringen van vermijdbare vlieghinder. De VGP is betrokken bij de uitwerking van het 'Aldersadvies’ over de verdere ontwikkeling van Schiphol tot en met 2020.

 

  Inhoud van de Site Opmerkingen/Bijzonderheden
Links naar hun Internet Sites Op deze pagina vindt u verschillende links naar de site van de Basischolen in Badhoevedorp
Stichting Kappen Nou !

Op deze site kun je lezen wat wij allemaal doen om het "zinloze geweld" in onze maatschappij te voorkomen.

Jongeren Informatie Punt
Haarlemmermeer

Op deze site kunt oa het volgende vinden :
    -  
Allerlei informatie voor en over jongeren
    -  Info over XTC, paddo´s, drank en het gebruik hiervan etc.
    -  Uitgaan en evenementen

JongerenCentrum Badhoevedorp

Overzicht met informatie over het JongerenCentrum aan de rijstvogelstraat, bij het vierbuizenmeertje

JaBadhoevedorp

Hier vindt je allerlei informatie over wat er in en rond het dorpshuis voor jongeren wordt georganiseerd

Jeugd tijdschriften

Heel veel informatie over Jeugdtijdschriften van Nu en uit het verleden.

UNight
"Unighted we stand"

Jongeren organisatie voor en over jongeren en wat hun bezig houd.

Speeltuin- en Buurtvereniging Badhoevedorp

Op deze site vindt u foto´s van en informatie over activiteiten in en om de Speeltuin in Badhoevedorp en de daaraan verbonden buurtvereniging.

55PlusBadhoevedorp

Een nieuwe website voor 55plussers in Badhoevedorp. U vind hier allerlei tips, infomatie en veel meer voor en over activiteiten voor 55 plussers.

Stichting TanteLenie Deze stichting verzorgt verwenvakanties voor gezinnen met een gehandicapt of langdurig ziek kind. De oorsprong van deze stichting, (opgericht op 19 augustus 2002,  ze organiseren pas sinds augustus 2005 verwenvakanties) ligt in Noord Brabant, maar gezinnen uit heel Nederland kunnen in aanmerking komen voor zo'n vakantie.
Openbare Bibliotheek Haarlemmermeer

Op deze site kunt oa het volgende vinden :
    -  
Zoeken in de catalogus van de bibliotheek
    -  
Reserveren / Verlengen van materialen
    -  
Nieuws / Algemene Bibliotheekinformatie

Links naar diverse Internet Sites Op deze pagina vindt u 2 linken naar de internet sites van Dr. Albeda en Dr. Leerling, en overige medische en gezondheids sites met allerlei informatie.
Milieu en Gezondheid Hier vindt u allerlei informatie over dit inderwerp incl. rekenmethode en modellen hiervoor en over.
     
Bijsluiterwoordenboek.nl
Op deze site kunt u moeilijke of onduidelijke woorden terug zoeken zoals in bijsluiters gebruikt worden.
Site van Kombij Sport Allerlei informatie over de activiteiten van Kombij Sport;
Atletiek-Gymnastiek-Tafeltennis-Volleybal
Deze site linkt door naar een informatieve site over Kombij Allerlei informatie over de activiteiten van Kombij Sport;
Atletiek-Gymnastiek-Tafeltennis-Volleybal
Dit is de site van de scouting "Leeghwatergroep". Hier vind je allerlei informatie over scouting / watersport liefhebbers van 4 t/m 20 + jaar. Hun thuis-haven is aan de Nieuwemeerdijk.
Links naar diversen Buurtgemeente & Plaats sites U vind hier een uitgebreid overzicht met links naar sites van en over buurtgemeente en plaatsen van Nieuwe Meer in en om de Haarlemmermeer, aangevuld met een korte omschrijving.
Ontwikk. Ringvaartdijk Oost zijde. Hier kunt u informatie terugvinden tav de ontwikkelingen van de vanuit Nieuwemeer bekeken overzijde van de Ringvaart, tussen de Sloterbrug en de Oude Haagse weg
Een nog te ontwikkelen Park midden in/door de Haarlemmermeer Via deze link komt u op de website met een CONCEPT versie van het plan
Zoeken op telefoonnummer Hier kunt u een adres bij een telefoonnummer zoeken, en of kijken welke adressen er onder een postcode vallen.
Algemene info Schiphol O.a. Over de historie, geluids- en veiligheidszones.
     
SchipholWanbeleid.nl Op deze site vind u allerlei informatie over dubieuse Schiphol gerelateerde zaken. Met een hoofdrol voor de zaken tussen heren Poot jr sr en Schiphol
Uitgebreide site over dit vliegtuig- themapark (voorheen Aviodome) U vindt hier o.a. info over wat er allemaal te beleven is en de ontwikkelingen met "de Connie"
Ontwikkeling nat. luchthaven Veel informatie over de uitbreiding en ontwikkelingen op en rond Schiphol en informatie over plannen etc.
Commissie Regionaal Overleg luchthaven Schiphol Deze link gaat naar een informatie pagina over CROS.
Het betreft een informatie site en klachtenbureau.
Geluidsmeetpunten in de regio Hier vindt u een informatieve site met meetpunt informatie over geluid en geluidshinder van vliegtuigen in de regio.
Geluidsisolatieproject info site Uitgebreide informatie en veel gestelde vragen over de geluidsisolatieprojecten (zeer uitgebreid)
Milieu Effect Raportage Hier kunt u allerlei informatie terugvinden over ontwikkelingen en de gevolgen voor het milieu hiervan.
Nutsbedrijf NBH Tarief wijzigingen en klantenservice info
Energie bedrijf NUON Op deze site kunt u veel informatie over energieverbuik en bijvoorbeeld u jaarafrekening en termijn bedragen terugvinden

Info over "de Pramenrace"

Op deze site kunt allerlei informatie terug vinden over de Pramenrrace in Aalsmeer. Dit betreft een jaarlijks terugkerend feest tijdens de feestweek in Aalsmeer. Het is een wedstrijd/show vaart met "Pramen" en "Bokken" voort bewogen met "Penta" motoren.
Zie voor meer info deze site.