Dijkouverture 2013 NieuweMeer - 24 november 2013
 

Middels een HAH flyer en een aankondiging op de website, werden de buurtbewoners en belangstellende uitgenodigd voor de Dijkouverture 2013.

Thomas Kwakernaat had ook dit jaar weer het initiatief opgepak dit muzikale evenment te organiseren.

Hier onder treft u een kort foto verslag van dit zeer geslaagde evenement, wat volgens mij dit jaar eigenlijk "Thomas Kwakernaat and Music Friends" had kunnen heten.

Het artikel geschreven voor het Witte Weekblad en het komende Dijkertje door de Barvrijwilliger, klik hier

Wilt u meer over Thomas zijn Muzikale mogelijkheden en activiteiten weten kijk dan op zijn website, klik hier


klik op de afbeelding voor een PDF versie

Hieronder ziet u een paar foto´s en een link naar een artikel uit het Witte Weekblad.


De middag begon met een Samenspel van Thomas en Yvonne op de "Hang", waarna er ook nog een stukgespeeld werd door Yvonne op een Hang samen met Thomas op een speciaal gestemde gitaar. klik hier voor meer informatie over de "Hang"

Vervolgens hebben wij kunnen genieten van o.a. een stuk Afrikaanse muziek gezongen door Franka.

Van voorgaande heb ik helaas (nog) GEEN foto´s als u ze heeft, wilt u ze dan mailen ?

info@nieuwemeer.info

Bij voorbaat dank

   
   

Zoals hiervoor al aangegeven, had deze Dijkouverture eigenlijk "Thomas and Music Friend" moeten heten, want het mag duidelijk zijn dat je deze muzikanten als Buurtverweniging niet bij elkaar krijgt als hier geen sprake is van een vrienden dienst.

Klaas Veen Amsterdamse Volkszanger, wordt hier begeleid door Andre Vrolijk op accordeon, Thomas Kwakernaat op Bas en Micheal van Praag op Drums.


U ziet de zaal zat zeer goed gevuld met allemaal muziekliefhebbende buurtbewoners en vrienden. Onder het genot van een hapje en een drankje is het een geweldige middag geworden.

Vele van de aanwezigen hebben André wel eens op bijv. Radio Noord Holland horen spelen, maar om te zien hoe hij op zijn accordeon speelt maakt het nog mooier.

Ach ja en met live muziek, komt Klaas Veen ook helemaal goed te zijn recht, met vele bekende nummers afgewisseld met een ....... grap. Heeft hij de middag afgesloten, waarbij er zelfs ook nog werd gedanst.

De Buurtvereniging is zeer trots en dankbaar richting Thomas en zijn vrienden dat wij dit jaar onderdak hebben mogen bieden aan dit muziek evenement.


Tot volgend jaar

naar boven