FIETSBEZOEK RAADSLEDEN & BURGEMEESTER AAN NIEUWEMEER

 

Nieuwemeer, 11 september 2010

Zoals in de krant en op de Huis aan Huis flyer stond aangekondigd, zouden de Gemeente raadsleden 11 september een bezoek brengen, per fiets aan Nieuwemeer.

Even na 15:00 h kwamen de Raadsleden per fiets aan bij het buurthuis Rehoboth, hier hadden een aantal buurtbewoners en leden van het bestuurs van de Buurtvereniging zich al verzameld. Na een eerste kennismaking en een drankje zijn we met zijn allen op de fietsgestapt voor een rondgang door Nieuwemeer.

Hieronder ziet u een paar foto´s van de Rondgang

Op verschillende plaatsen werd er even gestopt om de Raadsleden en uiteraard de bewoners te informeren over het geen er gaande is op de betreffende lokatie, op de linker foto is dit het recent vernieuwde en gelukkig behouden brengparkje en de recentelijk leeg gekomen Boerderij van Jacob Hopman, waar binnen de buurtvereniging wel een goede nieuwe bestemming voor bedacht is.

De rechter foto is op de Oude Haagseweg, dit betreft een knoop punt voor vele veranderingen, zie hiervoor hieronder de bijgevoegde presentatie/handout.

Afsluitend aan de Rondgang hebben wij even een kijkje genomen bij de Fiets-/voetveerpont, die afgemeerd lag vlak bij ons buurthuis Rehoboth.

Bij terugkomst in Rehoboth, werd er stevig nagepraat en werden er vragen gesteld en waar mogelijk beantwoord. Tot slot bedankte de Burgemeester, mede namens de Raadsleden de aanwezigen voor hun belangstelling en hun bijdrage aan dit volgens hun, zeer geslaagd bezoek aan Nieuwemeer.

Bij het vertrek kregen de Raadsleden een boekje over de Groene As en een handout van de presentatie/rondgang mee en werden zij namens het bestuur en uiteraard de bewoners bedankt voor hun belangstelling in Nieuwemeer.

 
naar boven