Bezoek FunBus te Epe
19 december 2014

 

Vrijdagmorgen vroeg onder het genot van een flinke regenbui, hebben wij een bezoek gebracht aan het project FunBus te Epe.

Hier maken ze gebruik van een uitvoering met deuren, daarom leek ons dit bezoek zeer zinvol. Hieronder ziet u een kort verslag en paar foto´s van dit bezoek.

Er is hier gekozen voor een uitvoering met aan éénzijde deuren, gelet het beoogde gebruik zal de Boodschapshuttle voor Badhoevedorp worden besteld met aan beide zijden deuren.

Erg leuk waren de ervaringen van Ferdinand met hun FunBus project, deze zijn net zo enthousiast en leuk als wij tijdens onze proefritten hebben ervaren. Verder zijn er zeer zinvolle ideeen, ervaringen en contacten uitgewisseld.

Op de website van Funbus Epe kunt u zien hoe er daar gebruik wordt gemaakt van deze elektrische shuttle. klik hier voor een bezoek aan deze website...

  

Uiteraard wilde Peter als eerste weten hoe het in- & uitstappen voor de passagiers verloopt en vooral hoe gemakkelijk dit gaat. Maar uiteraard wilde hij ook even de toegang tot zijn eigen werkplek bekijken, foto rechts. Dit ook om te zien of hij snel genoeg kan in- en uitstappen, voor een snelle assistentie van zijn passagiers.

Deuren open deuren dicht
Ga met u muis over de afbeelding om de deuren te openen.

De deuren geven niet alleen lekkere beschutting, maar maken het geheel ook nog wéér een stapje veiliger.

naar boven

Om u een idee te geven van hoe de Boodschapshuttle er uit gaat zien, ziet u hieronder een afbeelding in de beoogde kleur, voor de kenners onder u dit is RAL2008. Uiteraad kan dit op uw scherm afwijken, afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm.

naar boven