Oproep aan Badhoevedorp & Aankondiging!!
augustus 2015

 

Na een flitsende start, kan de Boodschapshuttle de ‘sociale’ rondes op dinsdag, woensdag en vrijdag geslaagd noemen.

8 weken geleden zijn we gestart en het gebruik van de elektrische shuttle getest, de route berekend en de aanpassing met aanhanger was al gauw noodzakelijk!

Al ruim 20 trouwe gebruikers weten hoe de Boodschapshuttle gebruikt kan worden en vinden nu al dat zij niet meer zonder de Boodschapshuttle kunnen en willen. De klanten nemen spontaan de afrekening over als Linda wat later komt en ze willen ook liever dat we op vakantie gaan. Sociaal is het ook een succes.

Wij zijn al diverse keren genoemd om het gat op te vullen van de verdwijnende busdiensten en willen dat ook graag doen!

Maar daar hebben we uw reactie voor nodig, als gebruiker !

Wij willen het liefst op dinsdagmiddag of bij voldoende gebruikers een andere middag vanaf 14.00 uur 2 of 3 rondes gaan rijden aan de oostkant van Badhoevedorp.

De door ons bedachte route start vanaf de kruising Zeemanlaan/ Sloterweg – Amersfoortlaan - Generaal Snijdersstraat – Rijstvogelstraat - Jan van Gentstraat – Egelantierstraat – Dellaertlaan - Generaal Snijdersstraat – Amersfoordtlaan - Pa Verkuyllaan –Sperwerstraat - Sloterweg weer naar de kruising.

De ronde duurt een half uur en dan maken weer een ronde en u kunt opstappen en uitstappen waar u maar wilt tijdens de route voor € 2.50 p.p. geldig zolang wij rijden, u betaalt maar 1 keer per middag!

Graag telefonisch aanmelden / of info op 06-83899726.

We horen vaak dat onze gebruikers van de dokter moeten bewegen met de rollator, dus we gaan bij deze sociale ronde ook niet van de route af. Wel worden de aan/ en opmerkingen meegenomen, en bij voldoende vraag passen wij de route aan i.o.m. de gebruikers.

Wij rekenen erop dat u uit nieuwsgierigheid gebruik van de Boodschapshuttle maakt en hopelijk blijft u ook klant zodat wij weer een geslaagd evenement kunnen toevoegen op onze site.

Tevens willen we hier onderstrepen dat dit tot op heden een particulier initiatief is, omdat onze bedrijfsvorm botst met alle subsidie regelingen. Maar wij geloven erin en met voldoende klanten kan het toch goedkomen. Wij doen dit met veel plezier voor de Badhoevedorpse senioren en mocht er iemand een advies hebben om toch voor ondersteuning in aanmerking te kunnen komen dan willen we u graag ontmoeten om de kennis te delen. Het liefst telefonisch aanmelden op 06-83899726 met vermelding van naam / adres en telefoonnummer, maar een mailtje kan ook altijd, contact@boodschapshuttle.nl.

Op onze Facebook pagina vindt u meer actuele informatie en foto´s van onze activiteiten

Volg ons op Facebook

Graag tot ziens in de Boodschapshuttle! Met Peter en Linda.

Naar boven