SITE LINKS NAAR BUURTGEMEENTE / PLAATSEN

Door het groeiende aantal verzamelde links hebben we deze op een aparte pagina ondergebracht.
  Inhoud van de Site Opmerkingen/Bijzonderheden
Deze site is van de Provincie Noord Holland U kunt hier veel informatie terugvinden over de geschiedenis van Noord Holland maar ook een prachtige beeldbank raadplegen.
Deze site vindt u Oude foto´s van Amsterdam U kunt hier heel veel leuke oude foto´s en prenten terug- vinden van Mokum, kijk ook naar de linken rechtsonder aan de pagina.
Deze site is van de gemeente Aalsmeer. Vanaf deze pagina treft u informatie aan over de gemeente Aalsmeer, het bestuur en diverse producten en diensten. Waar mogelijk zijn formulieren opgenomen, zodat u uw aanvragen thuis kunt invullen.
Gemeentelijke info Hier vindt u heel veel algemene / gemeentelijke informatie
Homepage Wijken & Kernen Haarlemmermeer Vanaf deze homepage vindt u linken naar de sites van alle 26 Wijken & Kernen binnen de gemeete Haarlemmermeer.
WikipediA Buurtschap Nieuwemeer Een hoofdstuk over ons buurtschap, welke u zelf kunt aanvullen en/of bewerken.
WebTop 20.nl

Op deze overzicht site vindt u allerlei groepen/rubrieken, deze link gaat naar de rubriek websites Buurtschappen

Geementelijke info Heemstede Hier vindt u uitgebreide gemeentelijk informatie
Veel bedrijfsinformatie U kunt hier bedrijfsinfromatie terugvinden maar ook bedrijven aanmelden en adverteren. Tevens kunt u hier een gratis E.mail adres aanvragen met ...@hoofddorpweb.nl en deze eventueel door laten sturen naar een ander adres
Badhoevedorp online Badhoevedorp online toont nieuws aangeleverd door het Haarlems Dagblad en u kunt er oude en nieuwe foto´s terugvinden en er is een mogelijkheid voor vermelding van bewoners pagina´s
Dorpsraad Badhoevedorp Hier vindt u allerlei informatie en nieuws over Badhoevedorp en de activiteiten van de Dorpsraad.
Dorpsnieuws Badhoevedorp Elektronische krant met lokaal regio nieuws
Uitgebreide informatie over Nieuw-Vennep U vindt hier zeer veel informatie over Nieuw Vennep en allerlei activiteiten en zaken binnen deze gemeente. Tevens vindt u hier een uitgebreid aanbod van woningen en bouwkavels aan. En leuke foto series uit de buurt.
De Stelling Amsterdam Informatie over de Stelling van/om Amsterdam met o.a. info over de gebouwen van de Domeinen aan de overzijde van de Ringvaart.
Provincie Noord Holland Gemeentelijke informatie site over de Provincie Nood-Holland
Grootste nieuwe/toekomstige groei/vinex lokatie in de Haarlemmermeer Samen met Getsewoud behoort Floriande tot een van de grootste Groei/Vinex lokaties in de Haarlemmermeer. U vind op deze site info over het albestaande deel en de (toekomst) plannen.
Grote groei/vinex lokatie in de Haarlemmermeer Deze site is voor- en wordt door (toekomstige)bewoners van Getsewoud beheert en heeft een Discusiesite / BulletinBoard met van alles over de wijk en op de homepage staat een Enquete formulier. Verder treft u nieuws aan die wordt aangeleverd door het HaarlemsDagblad
Dorpsraad Lijnden Informatie over, activiteiten van en door de Dorpsraad Lijnden,
Dorpsnieuws Rijsenhout Informatie over, activiteiten in en rond, Rijsenhout en de verschillende verenigingen etc.
Dorpsraad Sloten en Oud Osdorp Informatie over, activiteiten van en door de Dorpsraad van Sloten en Oud Osdorp, met heel veel lokaal/buurt Nieuws o.a over de molen etc.,
Dorpsraad nieuws
Zwanenburg & Halfweg
Uitgebreide informatie over de Dorpsraad van Zwanenburg / Halfweg en natuurlijk alles over de Zwanenburgbaan en de 5e baan.
Verzamel site van Leuke / Bijz. plaatsen in NH Hier vindt u verschillende linken naar even zoveel verschillende leuke en bijzondere plaatsen in Noord Holland